МЕТОДИ ТА ВИСОКОПРОДУКТИВНІ ПАРАЛЕЛЬНІ СИСТЕМИ ДЛЯ ОБРОБКИ ТА РОЗПІЗНАВАННЯ ЗОБРАЖЕНЬ У РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ - Грицик, В. В.; Березький, О. М. (International Journal of Computing, 2014)
В статті розглянуті основні проблеми, які виникають під час обробки і розпізнавання зображень у реальному часі та запропоновані методи і високопродуктивні паралельні засоби засоби для їх вирішення.