МЕТОД ЗМЕНШЕННЯ НАДЛИШКОВОСТІ ГАРМОНІЧНИХ СИГНАЛІВ НА ОСНОВІ КОДІВ ПОЛЯ ГАЛУА - Яцків, Наталія (International Journal of Computing, 2014)
в статті запропонований та досліджений метод зменшення надлишковості гармонічних сигналів на основі адаптивного кодування в базисі Галуа, який базується на реєстрації 1/8 періоду та аналізі параметрів сигналу. Даний метод дозволяє зменшити об’єми даних, які реєструються на об’єктах електроенергетики.