ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА СИСТЕМА СУПРОВОДУ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: МОДЕЛІ БАЗОВИХ ТА ВАЛЮТНИХ КРЕДИТІВ - Марецька, Е. (International Journal of Computing, 2002)
Запропоновано математичні моделі консолідації кредитів, що сплачуються у повних внесках. Розроблені моделі в раховують різноманітні способи нарахування процентів: простий чи складний, постійну чи змінну процентні ставки. Створений математичний апарат дає можливість порівнювати кошти кредитів, знаходити оптимальні умови надання кредитів.