ІНТЕРАКТИВНИЙ ПРОГРАМНИЙ ЗАСІБ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ДАНИХ - Kolodnytsky, Mykola; Ковальчук, Андрій (International Journal of Computing, 2002)
В даній роботі представлено короткий огляд існуючих програмних засобів в ізуалізації даних, розглянуто певні особливості програм даного виду. Представ лено інтерактивний та адаптивний інтерфейс користувача для програмного інструментального засобу візуалізації наукових даних. Запропонований до розгляду засіб був спроектований та розроблений авторами та має назву “Graph Server”. Представлено приклади інтерфейсу та деякі приклади 2D та 3D візуалізації.